רכזת המגמה: גב' אתי וילינעמת

על המגמה
מגמת אומנות הבישול והאפייה המלונאית משלבת בין לימודים עיוניים בתחום התזונה, יזמות ותפריטים ותזונה במעגל החיים להכשרה מקצועית, באמצעות סדנאות והתמחות מעשית )סטאז'( במלון בתחום אומנויות הבישול המלונאי או האפייה המלונאית. הלימודים במגמה מעודדים לחינוך תזונתי בעל חשיבות רבה לבריאות האדם ולאיכות חייו ומחדדים את הזיקה לתחום הכלכלי הקשור בתעשיית המלונאות.
למי מיועדת המגמה?
לתלמידי תיכון יצירתיים בעלי גישה לבישול, שתחום המלונאות מושך אותם.
למה כדאי ללמוד במגמה?
אומנות הבישול והאפייה המלונאית במגמת מלונאות עוסקת בתחום המזון. תחום המעורר התעניינות רבה עם התפתחות תחומי האירוח המלונאי, וכחלק ממגמה כללית של גידול בפנאי של האוכלוסייה והעלייה ברמת החיים. המודעות הגוברת לטיב המזון ואיכותו, הנטייה לחזור אל מזון איכותי ואורגני ככל שניתן, והעובדה שתחום המזון נחשב גם לבילוי בזמן הפנוי, הפכו את הענף למרכזי מאוד במלונאות.
המידע נלקח מאתר משרד החינוך

